Νεολαία Γαλάτιστας

Γαλάτιστα Χαλκιδικής Τ.Κ.63073

neolaiagalatistas@gmail.com

Συναυλία Παπακωνσταντινου-Ζουγανέλη

2016-09-03 23:20

Δεν έχουμε λόγια να περιγράψουμε πως αισθανθήκαμε χτες το βράδυ όταν σας είδαμε όλους εσάς να δίνετε δυναμικο παρόν στη συναυλία αγάπης που διοργανώσαμε...Βαθια συγκίνηση και υπερηφάνεια!! Η προσέλευση του κόσμου ήταν πέρα από κάθε προσδοκία, σχεδόν αγγίξαμε τα 4.000 εισιτήρια. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα!! 
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης για την πολύτιμη στήριξη τους! 
Ευχαριστούμε και τον Δήμο Πολυγυρου που στάθηκε αρωγός στο έργο μας!
Φυσικά να ευχαριστήσουμε και τους δυο αθλητικούς συλλόγους της Γαλατιστας, Ανθεμους και ΑΟΓ, καθώς και τους εθελοντές από τον Γαλαρινό, για την άψογη συνεργασία καθ'ολη τη διαρκεια της προετοιμασίας. Ενα μεγάλο μπράβο αξίζει και σε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Αποδειξαμε ότι με ομαδική δουλειά και θέλησή μπορούμε να κάνουμε μικρά θαύματα! 
Και φυσικά δε θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε τους καλλιτέχνες, Βασίλη Παπακωσταντινου και Γιάννη Ζουγανελη, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τραγούδησαν αφιλοκερδώς για τον σκοπό μας! Όπως, επίσης και το συγκρότημα "No Money, No funny" που άνοιξε τη συναυλία!

Ελπιζουμε λοιπόν να περάσατε όμορφα κοντά μας και ευχόμαστε στον μικρό Δημήτρη Σταματίου γρήγορη ανάρρωση και σύντομα να τον έχουμε και πάλι ανάμεσα μας!!