Νεολαία Γαλάτιστας

Γαλάτιστα Χαλκιδικής Τ.Κ.63073

neolaiagalatistas@gmail.com

5 λόγοι για να πάω και γω στη συνέλευση!

2013-11-12 15:34

  Είναι γεγονός ότι η συμμετοχή στις τελευταίες Γενικές Συνελεύσεις δεν ήταν καθολου ενθαρρυντική(πλην της Συνέλευσης των εκλογών). Δικαιολογίες μπορούμε να βρούμε πολλές αλλά δεν οδηγούν πουθενά. Ο καθένας πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του και να σκεφτεί πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή του.

Να λοιπόν 5 λόγοι που καθιστούν απαραίτητη τη συμμετοχή ΌΛΩΝ μας!

1)      Για να δηλώσω και γω οτι είμαι παρών, έτοιμος να βοηθήσω! Τίποτα απο τα σχέδια του συλλόγου δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αν δεν υπάρχει συμμετοχή και στήριξη από τα μέλη του!

2)      Για να πω τις ιδέες μου! Χωρίς ιδέες δεν υπάρχουν δράσεις, και χωρίς δράσεις δεν υπάρχει σύλλογος.

3)      Για να ακούσω τις ιδέες των άλλων να πω αν συμφωνώ και πιθανώς να συμπληρώσω με δικές μου. Καμία ιδέα δεν είναι τέλεια, αν όμως ο καθένας βάλει το δικό του λιθαράκι το αποτέλεσμα σίγουρα θα ‘ναι εντυπωσιακό!

4)      Για να ενημερωθώ! Είναι δικαίωμα όλων των μελών να έχουν πλήρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με το Σύλλογο. Πως θα ενημερωθώ αν δεν παω στη Γ.Σ. και αν δεν ρωτήσω;

5)      Για να συμμετέχω στις δρασεις! Για να υλοποιηθούν οι ενέργειες πρέπει να συμμετέχουμε ΌΛΟΙ! Στη Γ.Σ. δηλώνω διάθεση  να συμμετάσχω και επιβεβαιώνω ότι είμαι ενεργό μέλος!

 

Όλοι στη συνέλευση λοιπόν γιατί αν πραγματικά θέλουμε να γίνουν πέντε πράγματα για μας και για το χωριό μας πρέπει πρώτα να τα βρούμε και να τα κουβεντιάσουμε!

Και η αρχή πρέπει να γίνει από το Σάββατο 16/11 στις 6μμ!!